Yazan
burgaz
Yeni Üye
12 Ekim 2022 Çarşamba 15:35:09
Magic Home ailesi olarak, 2016 yılında kalite ve şıklığın tek adresi olma gayesiyle yola çıktık. İşimize duyduğumuz aşkı ve heyecanı siz değerli müşterilerimizin gözlerinde görmek çalışma azmimizi durmaksızın körükleyerek, Global Şirket olma arzumuza her geçen gün bir adım daha yaklaştırdı.Bugün Akdeniz’in kalbi Adana’ da Aliya İzzet Begoviç bulvarında bulunan mağazamızın başarısıyla gururlanırken, sizlerin memnuniyetlerinden aldığımız güç ile her geçen gün daha da büyümeye devam ediyoruz.Vermiş olduğumuz kapsamlı hizmetle ihtiyacınız olan her ürüne mağazamızda kolaylıkla ulaşabileceğiniz gibi, e- ticaret kanalımız olan www.magichome.com.tr internet adresinden tek tıkla sipariş oluşturabilirsiniz. Başlangıçta hizmet verdiğimiz kategoriler aksesuar, mutfak, sofra, ev tekstili ve hediyelik eşya iken, sizlere en kapsamlı hizmeti verebilmek adına her geçen gün bunlara yenilerini eklereyek büyümeye devam ediyoruz. Tecrübeli satış pazarlama uzmanlarımız, kat operasyon sorumlularımız, mağaza müdürümüz ve ayrıca insan kaynakları danışmanımız sizlere kaliteli ve güvenli hizmet verebilmek adına büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir. Düzenli periyotlarla organize edilen, profesyonel isimler tarafından verilen personel eğitim programlarımız aracılığıyla sizlere alışverişiniz öncesi, alışveriş esnası ve alışveriş sonrasında desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz her konuda destek verebilmek amacıyla gerçekleştirilmektedir.


Vizyonumuz

Kalite, şıklık, konfor ve sanat dörtlüsünü tek çatı altında toplayarak, her zevke hitap eden kategorilerdeki ürün çeşitlerimizle yalnızca evinizi değil, tasarım ve şıklığının arzulandığı her mekânı, “Magic Home” kalitesiyle buluşturabilmek için çıktığımız bu yolda, ev dekorasyonu denildiğinde akla gelen ilk firma olma hedefindeyiz. Bunun yanı sıra, sektörün öncelikle Adana, daha sonra Bölge ve Ülke çapında en iyisi olma gayesiyle faaliyetlerimizi sürdürüyor ve prestijimizden ödün vermeksizin emin adımlarla ilerliyoruz.




Misyonumuz

Hizmet ve ürün kalitesini esas alarak, müşteri memnuniyeti odaklı geliştirdiğimiz çalışma prensibimiz, tecrübeli e-ticaret, perakende satış danışmanlarımız ve alanında uzman yönetici kadromuzla, sizlere memnuniyetlerle dolu bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla, Adana’nın kalbinde, Aliya İzzet Begoviç bulvarında 2016 yılında hizmete girmiş bulunuyoruz. Hizmet verdiğimiz kategorileri oldukça kapsamlı tutarak, ev tekstili, dekorasyonu, küçük ev aletleri gibi tüm ihtiyaçlarınızı tek çatı altında sizlerle buluşturmanın heyecanı ve haklı guruyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Evlerinizin baş mimarı Magic Home olarak, modern çizginin de ötesine geçerek çeşitlerimizi artırıyor, sizlere ihtiyacınız olan her alanda hizmet verebilmek için, yenilenerek büyüyoruz. 750 m2 geniş ve ferah konseptli, zarafet ve şıklığıyla göz dolduran mağazamızda, Premium Alışveriş keyfini doyasıya yaşayabilmeniz için her detayı düşünüyor ve sizlerin memnuniyetlerine önem veriyoruz.


Bilgi Alın:

Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..
 
 
Sayfalar:  1