Webmaster Araçları Kutsal Webmaster Bilgi Kaynağı |
|
Forum | Üye ol | Giriş Yap |
Forum >> Site Tanıtım Blümü >> Kanada Akredite Dil Okulları - Geleceğiniz İçin |
Yazan | |
burgaz Yeni Üye | 07 Nisan 2022 Perşembe 09:44:48 Kendiniz veya çocuğunuz için doğru dil okulunu ararken, Languages Canada tarafından akredite edilmiş dil okullarını arayın . Bu akreditasyon, okulların uluslararası kabul görmüş kalite güvence standartlarını takip ettiği anlamına gelir. Languages Canada, Kanada genelinde 225'den fazla dil okulunun bulunduğu bir dizine sahiptir . Languages Canada akreditasyonu aşağıdakilere dayanmaktadır: - Öğrenci servisi - Öğretim Üyesi - Çalışma programı (müfredat) - Pazarlama, tanıtım ve yönetim - Öğrenci kabulleri Kanada Dil okullarının sunduğu program türleri şunları içerir: -İngilizce veya Fransızca test hazırlık (ortak testler şunlardır Cael , IELTS , TOEFL , TEF Kanada veya TCF -Yaz kampları -İş veya teknik İngilizce ve Fransızca -Kolej veya üniversiteye hazırlanmak için dil eğitimi -Dil Okulu ile bütünleşik işe yerleştirme ve çalışma programları -İngilizce Öğretmeni yetiştirme programları (yaygın programlar arasında CELTA , TESL, TESOL veya CEFLE) -İngilizce eğitim veren kolejler ve üniversiteler sizlerden ingilizce yeterlilik için ; Yabancı Dil Testi (TOEFL), Uluslararası İngilizce Dili Test Sistemi (IELTS) veya Kanada Akademik İngilizce Dil Değerlendirmesi (CAEL) yeterliilik puanları isteyebilir. -Fransızca eğitim veren kolejler ve üniversiteler, öğrencileri bireysel olarak değerlendirir. Belirli bir üniversitenin veya kolejin ne gerektirdiğini öğrenmek için, katılmak istediğiniz okuldaki Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile görüşmelisiniz. Bilgi Alın: Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol |
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız.. | |
Sayfalar: 1 |