Yazan
burgaz
Yeni Üye
09 Aralık 2021 Perşembe 15:41:58
Hayatın karşımıza çıkardığı problemler ile hepimiz baş başa kalabiliyoruz ve kendi başımıza tedavi edemeyeceğimiz psikolojik sorunlar ile karşılaşabiliyoruz.

Hepimiz hayatımızın bir döneminde zor günler geçirebilir ve ne yapacağımızı bilemeyebiliriz.

İşte bu hayatın getirdiği problemler zamanında çözülmeyerek ertelendiğinde, ileriki dönemlerde karşımıza farklı şekillerde çıkabiliyor ve hayatımızda daha da olumsuz etkiler yaratabiliyor. Bu gibi durumlarda psikoloğa görünmek ve bir uzman görüşü almak bize çok uzak bir ihtimal gibi gelir. Bazıları bunun bilincinde iken zaman ayıramayabilir, bazılarımız ise psikoloğa gitmeye çekinebiliriz.

Bu durumları internet çağı ile birlikte aşmak artık çok daha kolay ve hızlı. Uzm. Pedagog Zeynep Şimşek sizin için hazırladığı online terapi programı ile uzm. Pedagogunuza tüm ruhsal problemlerinizi danışabilir, uzman görüşü alabilirsiniz.

Bu yöntem ile online pedagog hizmeti, online aile terapisi, online çift terapisi imkanlarına evinizin rahatlığından ayrılmadan ulaşabilir, en iyi fiyatlandırmalar ile bir uzmana kendinizi anlatabilirsiniz. Tek yapmanız gereken web sitemizi incelemek ve iletişim bilgilerimizden bize ulaşmak!
Uzman Pedagog Zeynep Şimşek Karataş Hakkında
Hâlihazırda çalışmalarını ve projelerini özel bir merkezde geniş bir çerçevede sürdürüyor. Eş zamanlı olarak Hürriyet Gazetesinin yazarıdır. Bunun yanında çeşitli gazete ve dergilerde, ayrıca kendi web sayfasında yazıları yayınlanıyor, yazılarında normal gelişim gösteren çocukların ve ebeveynlerinin ağırlıklı olarak ne tip sorunlarla karşılaşabileceğini ve bu tür sorunlarla nasıl mücadele etmeleri gerektiği konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor.
Amacının, çocukların sevgi dolu ve dengeli bir aile ortamında yetişmesinin temel öncelik olduğu konusunda ebeveynlerin farkındalığını artırmak, tüm çocukların özgüveni yüksek ailelerine en az bağımlı bireyler olacak şekilde yaşayabilmesini sağlamak ve dokunduğu her aileye aktarabilmek olduğunu söylüyor. Öğrenmenin yaşamın bir parçası olduğunu düşünüyor ve alanıyla ilgili tüm gelişmeleri merakla takip ediyor. Ayrıca kişisel gelişim ve NLP gibi alanları da kendi uzmanlığını daha üst seviyeye taşımak adına kullanmak için çalışmalarına devam ediyor.

Merak ettiğiniz her şey için web istemiz:
Linkleri görebilmek için Giriş Yap yada Üye ol

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..
 
 
Sayfalar:  1