Yazan
hayatimizanket
Forum Admini
12 Mart 2010 Cuma 15:36:54
Loto milyarderinin ibretlik öyküsü

Sayısal Loto'dan kazandığı 844 bin lirayı, bir yıl içinde har vurup harman savuran çaycı Hayri Kaya, yeniden eski mesleğine döndü

Onun hayatı aslında bir roman! Hem de ibret alınması gereken bir roman! Hayri Kaya bugün 39 yaşında. Ordu'da yaşıyor, Perşembe Kaymakamlığı'nın çay ocağını işletiyor. Oysa 7 yıl önce şans (!) ona da gülmüş. Bir bankada çaycılık yaparken Sayısal Loto'dan tam 844 bin lira, o günün parasıyla 844 milyar lira çıkmış. İşte o günden son olanlar olmuş! Bir anda etrafını eş, dost, akraba sarmış. Paranın sarhoşluğuna kapılan Hayri Kaya, o zaman bir şey fark edememiş ama bir yıl içinde para suyunu çekmiş. Ne elde kalmış ne avuçta! Üstelik bir de kendisini borç batağında bulmuş!

PARAYALA SAADET OLMUYORMUŞ!
Ödediği senetler için hapis yatmış! Evine haciz gelmiş, eşi ve çocukları sokağa atılmış. Yani onun başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiş. 6 yıl boyunca evini geçindirmek için bir çok işe girip çıkan Hayri Kaya, sonunda eski mesleğine dönmüş. Şu an Perşembe Kaymakamlığı'nın çay ocağını işleten Kaya, "Para bana mutluluk getirmedi. Haydan gelen huya gitti. Düzenim bozuldu, huzurum kalmadı. Ama şimdi mutluyum. Şans oyunlarından para kazananlar, benim durumuma düşmek istemiyorlarsa, bana akıl danışsınlar. Ücret falan istemem" diyor

Cevap yazmak için üye olmalısınız!
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız..

Sayfalar:  1