AKTİF PİDE SALONU ALAÇAM AKTİF PİDE SALONUNDA GÖRMEK İSTEDİKLERİNİZ AGIZ TADI GİBİ GÜNLÜKLERİ BİZLER İLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ |
|
Forum | Üye ol | Giriş Yap |
Forum >> KOMİK VE EN GEĞİK YAZILAR >> Komik Yazılar |
Yazan | |
aktifpidesalonu Forum Admini | 09 Mart 2010 Salı 03:10:51 En Geyik Espiriler ***Geçen gün bir taksi çevirdim; hala dönüyo! ***Delinin birisi saatini hastane bahçesindeki havuza atmış. Bunu gören arkadaşı yanına yanaşmış ve konuşmaya başlamışlar: -Niye attın saati havuza? -Nasıl yüzdüğünü görmek için. -Peki, kurdun mu? -Hayır. -Enayi, hiç kurmadan yüzer mi?? ***Mevlana niye dönüyomuş........çünkü elinde çift okey varmış. aMuHaHaHaHa:Pp ***Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! ***Adamın biri birgün kafasını ıslatmadan şampuanlamaya başlamış. Annesi de: -Olm hiç saç ıslatılmadan şampuanlalnır mı? deyince adam: ama anne bu şampuan da "kuru saçlar için" yazıyor!!! ***Bebeğiniz oldu gözünüz aydın, kulaklarınız manisa. ***Fatih Sultan Mehmet tahta çıkınca n'apmış.....tahtayı yerine çaktırmış!!! ***Adamın biri yemek yemeğe bayılıyomuş......yemiş bayılmış... ***Apo birgün militanlarına "4 bölü 2 kaç eder?" diye sormuş! Hepsi bir ağızdan "üüüüüüüüüçççççççççç!" diye bağırmışlar. Apo sinirlenmiş. Ayağa kalkmış ve bağırarak: "Siz ne biçim bölücü örgütsünüz?" demiş. ***Adam karısına "inek" demiş, birlikte aşağı inmişler!! ***Viyana kuşatması niye durdurulmuş?......atacak kuş kalmamış!..... ***Adamın birinin elinde koltuk yayı, keman yayı, amortisor yayı gibi yaylar varmış. Bunları sırayla ısırıyormuş. Bunu gören arkadaşı meraklanıp ne yaptığını sormuş. Adam da yanıtlamış: -Yayla lezzet testi. ***Medyum memiş kaç kardeştir?....Dört kardeş.Small memiş, medium memiş, large memiş, xlarge memiş ***Heryerim tutuldu bi kulaklarım tutulmadı. O zaman bende onu kiraya weririm!! ***Noel babanın niye hiç eli yoktur?.........çünkü NO-EL baba ***Hi-men bankaya gidip kimin adına hesap açtırır?......gölgelerin gücü adına. ***Oğlumun adını mafya koydum, artık bi mafya babasıyım! ***Adamın Biri Cinemaya gider Filimin yarısı biter ve 10 dk ara yazar adam arar arar ama bi pok bulamaz..ZuHaHaHa... ***İki laz, yoldan aldıkları iki kadını eve götürmüşler. Yatmadan önce kadınlar: -Öceden söyleyelim! Biz Dönmeyiz! -Dönmezseniz dönmeyin!! Ev bizim! ***Biliyomusun: sen yüzme bilmesen ve denize girsen bile batmazsın çünkü tipin kayık!! ***Bir gün Temel sürekli bi göbeğin çevresinde arabayla dönüp duruyormuş! Yanında oturan Dursun: "Ula Temel neden sürekli döniisin?" demiş. Temelde: "Ula Dursun! Sinyal takildu da ondan!" demiş!! ***Bu tartı neden tartmıyo?Kim buraya antitartar dişmacunu sürdü? ***Yeni bi kitap çıkmış,ismi "Nasıl parasız mutlu olunur?" Fiyatı on milyon ***Bi adam ağzına yay sokuyomuş neden?Çünkü Yayla lezzet testi yapıyomuş ***Bir adamın metresi varmış karısının santimetresi. ***Bir adam yatmış,karısı feribot... ***Adamın 1i varmış,ikinci dönem düzeltmiş... ***Taksici: -Aşağı inip baksana sinyal çalışıyo mu? Yolcu: -Çalışıyo,çalışmıyo,çalışıyo,çalışmıyo ***Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark. ***-Yeni mi aldın?.... ***-Neyi? ***-Babayı,muhahaa ***-Can'ı gördün mü? -Hangi Can? -Patlıcan ***-Ne dion? -Celine Dion ***Hakan İükür maçta sakatlanınca onu kim taşır?Hakan taşıyan :) ***-Büyüyünce ne olucaksın oğlum? -Traş olucam babacığım ***- "Emaye tencere" desene - Emaye tencere - No, you are not a tencere. ***Adamın gözü dalmış, burnu yaprak. ***Adam gülmüş, karısı lale. ***Adam satmış, karısı RTL. ***Adamın biri tuvalete atlamış, niye? Çünkü kendini bi bok zannediyomuş ***Kaptan pilotunuz konusuyo, çıkarın beni bu kaptan ***Okula erken gittim komutanken döndüm... ***Adamın canı sıkılmış, gevşetememişler. ***Adamın birinin kafası kızmış vücudu erkek. ***Adamın biri hakkını aramış meşkul çıkmış ***Adamın biri tuvalete sıçmış, karısıda baloya gidememiş. ***Adam donmuş, karısı fanila. ***Adam basmış, karısı soprano. |
aktifpidesalonu Forum Admini | 09 Mart 2010 Salı 03:11:46 Asrın Aşk İiiri Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni Kedinin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? |
aktifpidesalonu Forum Admini | 09 Mart 2010 Salı 03:12:38 İlkokul Küfürleri eşşek! +domuz.. -sensin.. +sensin!.. -ne diyorsan iki katı.. +10 katı.. -çelik ayna.. (ne dersen sana ) -salak +sallanda sümüğüne bak -yuvarlada ağzına at -salak +sapsalak -sarmısak +sapsarmısak... ( yaratıcılıklar gelişiyo ) -sana ne? +saman ye -samancının kızıyla evlenirsen bana ne?? -ayııı + **** girsin keman yayı - seninkine de ingiliz tramvayı + sana hamdullah dayı... -aptal!!! +bana ne dersen sana iki katı -sana on katı +sana yüzz -sana sonsuz katı +sana da sonsuzun yüz katı -sana sonsuzun sonsuz katı +sana sonsuzun sonsuzunun sonsuz katı..... |
aktifpidesalonu Forum Admini | 09 Mart 2010 Salı 03:13:31 CV Örneği Tamamen gerçek bir olay!!Yaşanmış bir iş başvuru hikayesi Yeni İafak Gazetesi yazarı Mustafa Özel'in köşesine taşıdığı, yaşanmış çok ilginç bir iş başvurusu hikayesi: Alttaki işbaşvuru formunu dolduran Mehmet Tartar'ın başvuru formuna yazdığı cevaplar: 1. Adınız Soyadınız: Mehmet Tartar 2.Yaşınız: Yirmi sekiz. 3.İirketimizdeki hangi pozisyon için Başvuruyorsunuz? Mümkünse yatay bir pozisyon için. Eğer daha ciddi bir cevap istiyorsanız, ne iş olsa yaparım. İart öne sürebilecek durumda olsaydım, burada bu formu dolduruyor olmazdım. 4. Düşündüğünüz ücret: Aylık 5.000 YTL maaş artı yıllık kardan yüzde 10 hisse! Eğer bu mümkün değilse, siz bir ücret Öerin, ben size evet yahut hayır derim. 5. Eğitiminiz? İdare eder 6. Son işiniz Sadist bir şefin deneme tahtası olmak. 7. Son ücretiniz: Hak ettiğimin çok altında. 8. Öemli başarılarınız: Arakladığım kalemlerden muhteşem bir kolleksiyonum var; evde sergiliyorum. 9. İşten ayrılma sebebiniz: Bkz. Cevap 6. 10. Size ulaşabileceğimiz saatler: Banka atm'si gibiyim: 7/24. 11. Çalışmak istediğiniz saatler: Pazartesi, Salı ve Perşembe 13.00-15.00 arası. 13. İimdiki işvereninizle görüşebilir miyiz? İşverenim olsa burada olmazdım. 14. Fizik durumunuz 20 kilogramdan fazla taşımanıza engel Mİ? Belli olmaz, ne taşıdığıma bağlı. 15. Otomobiliniz var mı? Evet, ama soru yanlış sorulmuş. "Çalışır durumda bir otomobiliniz var mı?" diye sorsaydınız, cevabım farklı olurdu. 16. Daha önce bir yarışma veya madalya kazandınız mı? Madalyam yok ama lotoda iki kere 3 tutturdum. 17. Sigara içiyor musunuz? Otlanacak bir enayi bulabilirsem. 18. Beş yıl sonra ne yapmayı hayal ediyorsunuz? Bana tutkun zengin bir fotomodelle Bahama Adaları'nda yaşamayı. Bir yolunu biliyorsanız bunu beş yıl beklemeden de yapabilirim. 19. Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu taahhüt ediyor musunuz? Hayır, ama sıkıyorsa aksini iddia edin. 20. Sizi bu başvuruyu yapmaya iten gerçek sebep nedir? Birbiriyle tutarlılık derecesini kestiremediğim iki cevabım var: a) İnsan sevgisi ve tüketicilerin iyi beslenmesine katkıda bulunma arzum. b) Gırtlağıma kadar borca batmış olmam.. Sonuç: Mehmet Tartar işe alındı. |
aktifpidesalonu Forum Admini | 09 Mart 2010 Salı 03:14:36 Muhasebeci Severde Kavuşamazsa Dün yine sensizdim Sensizliğin muhasebesini yaptım içimde Ama yoktun sevdiğim Ne 7A'da ne de 7B'de Saydım, ölçtüm, tarttım, biçtim Envanterini çıkardım gidişinin Borçlusu muydum, alacaklısı mıydım? Bilemedim, sensizliğin. Safha safha maliyetini çıkardım gidişinin Ama yükleyemedim daha ayrılığı gönlüme Sebebi yoktu, anlamı yoktu hiçbir şeyin Dağıtım anahtarı yoktu Birim maliyeti yok Genel üretim giderleri yok Yevmiye kayıtları yok Sensizliğin hesap ismi yok. Bu kayıt daha kapanmaz gülüm Yok, KDV tahakkuku Yok, genel üretim giderleri Yok, işte bilançoda sevdamın yeri Maliyet dönemi sonundayım gülüm Elimde geçmiş yılın bilançosu Dağıtamadığım sermayem Sermayem sendin gülüm Ardında dönüp duran varlık ise ben Artık konusu kalmadı karşılıkların Tasfiye ile uçup giden umutların Bilirim sevdamın anlamı kalmadı sende Ve geçmiş yıl karlarının Tasfiye oldum Viran oldum Talan oldum Gelir tablosunda zarar oldum Sana Allah'tan tek dileğim Safha maliyetin gider dağıtım tablosuna dönesin |
Hemen üye olmak için burayı tıklayınız.. | |
Sayfalar: 1 |